Usi garaj pret, Sistem de deschidere porti

Sistem de deschidere porti

Fabricat – Sistem de deschidere porti

Toate părţile componente ale uşii şi ale sistemului de acţionare sunt concepute şi fabricate chiar de firma noastra. Angajaţii noştri cu înaltă calificare lucrează în mod intens la noi proiecte, preocupaţi de un progres continuu al produselor şi de îmbunătăţire a detaliilor. Astfel apar brevete şi inovaţii pe piaţă. Testele de lungă durată, efectuate în condiţii reale garantează calitatea deosebită a produselor de serie sofisticate.

Viitorul dintr-o privire – Sistem de deschidere porti

Compania îşi doreşte să fie un bun exemplu. Drept urmare, din 2013, compania îşi acoperă 40 % din necesarul energetic din curent ecologic şi sub acest aspect se fac progrese permanente. În acelaşi timp, datorită implementării unui sistem de management inteligent şi sofisticat se economisesc anual multe tone de CO². Şi nu în ultimul rând, compania oferă produse pentru construcţii durabile.

Calitate de marcă certificată  – Sistem de deschidere porti

Uşile şi sistemele de acţionare ale firmei sunt compatibile în proporţie de sută la sută, iar siguranţa acestora a fost testată şi certificată de institute independente recunoscute. Ele sunt executate, conform sistemului de management al calităţii DIN EN 9001 şi corespund tuturor cerinţelor normei europene 13241-1.

Performanţă durabilă – Sistem de deschidere porti

Datorită soluţiilor tehnice deosebite, numeroaselor brevete şi a unei asigurări a calităţii fără compromisuri, de la firma primiţi o garanţie pe 5 ani pentru toate sistemele de acţionare a uşilor de garaj.

Sistem de deschidere porti

Specificatii tehnice – Sistem de deschidere porti

Dispozitivul de comanda al sistemului de actionare se compune din urmatoarele subansamble:

 • doua unitati electromecanice de actionare a structurilor batante

 • una sau doua bariere cu infrarosu

 • unul sau doi senzori de miscare

 • un bloc de avertizare optica si/sau sonora

 • un subansamblu de blocare/deblocare cu cheie

 • unul sau mai multe butoane pentru comanda in cazul cand nu se doreste a se lucra cu telecomanda sau aceasta s-a defectat

 • un modul electronic cu microcontroler pentru gestionarea semnalelor si generarea comenzilor (in fig. 2 este prezentata schema electrica de conexiuni); pe acest modul este inclus si blocul de radioreceptie in gama de freecventa de 433MHz, doi digiti afisaj “7 segmente”, cinci butoane (reset, inchide, deschide, OK si regim).

 • Sistem de deschidere porti

Cu ajutorul butonului “regim” , apasat mai putin de 0.5 s, se poate face ca dispozitivul sa lucreze in unul din urmatoarele patru regimuri de functionare (ce vor fi indicate de afisajele “7 segmente” amplasate pe modulul cu microcontroler):

 1. regimul de instalare (I)

 2. regimul de programare (P)

 3. regimul de lucru propriu-zis (L)

 4. regimul de service (S).

Sistem de deschidere porti

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *