SMART CONSTRUCT: USI DE GARAJ - AUTOMATIZARI PORTI 15 ani pe piata din Romania
peste 4000 clienti multumiti
4235 proiecte finalizate

Pergole

PERGOLE

Pergolele au o structura perfecta, care permite umbrirea pe suprafete mari si foarte mari. Sunt ideale pentru hoteluri, piscine, restaurante si alte spatii asemenatoare, care deservesc clientii. Atat cadrul de sustinere, cat si panza contribuie la rezistenta foarte mare a acestor sisteme, care au o durata medie de viata de pana la 15 ani.

Pergola MAIA pergole_maia

Sunt proiectate special pentru restaurante si terase, intrucat pot umbri suprafete mari, sunt elegante si au o actionare usoara.

Structura include bratele retractabile, panza si sistemul de actionare. Bratele sunt fabricate din profil eloxat de aluminiu, prevazut cu arc interior si lant vopsit in camp electrostatic. Toate elementele de prindere ale bratelor sunt inoxidabile. Panza este realizata din material textil in triplu strat, care asigura o buna protectie solara si, de asemenea, protectie UV.

Actionarea poate fi manuala sau electrica.

Pergola MAIA 2

Sunt ideale pentru terase, piscine, restaurante, hoteluri. O subcategorie este MAIA WOOD 2, care este prevazuta cu structura proprie din lemn si se executa in baza unui proiect.

Structura cuprinde bratele retractabile, panza si sistemul de actionare. Bratele sunt fabricate din profil eloxat de aluminiu si includ arc interior, lant alb vopsit in camp electrostatic si elemente de prindere inoxidabile. Panza este realizata din material textil in 3 straturi, cu eficienta mare in ceea ce priveste protectia solara si UV.

Actionarea se realizeaza manual sau electric.

Pergola MAIA 3

Sunt destinate in principal spatiilor care deservesc clientii: terase, restaurante, hoteluri, piscine. O subcategorie este MAIA WOOD 3, care cuprinde panza de tip acordeon si structura de lemn rasinos lamelar de nuc.

Structura este realizata din profile eloxate modulare de aluminiu. Acestea sunt denumite profile de culisare si contin elemente de prindere inoxidabile. Panza este fabricata din material textil in trei straturi, cu garantie mare impotriva decolorarii.

Actionarea poate fi manuala sau electrica.

Pergola ZENIRA

Sunt perfecte pentru a umbri spatii mari, cum sunte terasele restaurantelor, ale hotelurilor sau piscinele.

Sunt pergole solare retractabile de tip acordeon, care contin structura proprie sau o structura suspendata.

Distanta dintre traversele structurii este de 450 mm – 500 mm.

Modelele ZENIRA sunt: ZENIRA 1, ZENIRA 2, ZENIRA 3.

Modelul ZENIRA 1 poate fi montat si intre pereti. Structura are culoare alba (RAL 9010), iar panza poate fi furnizata intr-o gama variata de culori.

Actionarea este manuala sau electrica.

Aceste pergole, sunt recomandate mai ales,  restaurantelor si hotelurilor, care doresc sa achizitioneze aceste produse, pentru anotimpurile de primavara-vara.

Pergole, Pergole Iasi, Pergole Suceava, Pergole Botosani, Pergole Bacau, Pergole Neamt.

Call Now Button