Bariere acces parcare 15 ani pe piata din Romania
peste 4000 clienti multumiti
4235 proiecte finalizate

Bariera acces parcare

11947463_1625296024419410_4511380008150113768_nInstalare bariera de acces in parcare, Giotto 50, actionata cu telecomanda si prin telefonul mobil, reversibila, cu protectie la obstacole, lungime brat de 5 metri, banda cauciucata reflectorizanta pe brat, carcasa metalica rezistenta.

Bariere acces auto

2015_04_02_10_57_22Instalare bariere de acces in parcare, Giotto 30, actionate cu telecomanda si prin telefonul mobil, cu bucla de inductie la iesirea din parcare, reversibila, cu protectie la obstacole, lungime brat de 3 metri, banda cauciucata reflectorizanta pe brat, carcasa metalica rezistenta.

Bariera automata parcare

vlcsnap_2015_02_04_12h29m12s158_ezg_3Instalare bariera de acces in parcare Giotto 50, actionata cu telecomanda si de la distanta prin videointerfon Dahua wireles  IP,  reversibila, cu protectie la obstacole, lungime brat de 5 metri, banda cauciucata reflectorizanta pe brat, carcasa metalica rezistenta.

Bariera de acces in parcare pentru trafic intens : BFT GIOTTO 30 S BT

Bariera auto de acces in parcare BFT Giotto 30 este ideala pentru domenii rezidentiale zone imprejmuite, parcari auto aflate in prorietatea companiilor, sedii de firme sau domenii industriale cu acces limitat. Modul de actionare al barierei auto BFT Giotto este foarte simplu si efecient construit, bratul barierei este actionat mecanic de un motor electric cu reductor.

Bariera este dotata cu un ilomitator electronic de control de urgenta ce ajuta la prevenirea accidentelor iar in cazul unei intreruperi electrice ( pene de curent) sistemul barierei auto Giotto permite actionarea manuala cu ajutorul unei chei speciale. Unitatea de control este situata in partea de sus a barierei intr-o carcasa de protectie din aluminiu si va permite sa va  conectati fara efort la programarea barierei precum si efectuarea intretinerii acesteia.

Bariera automata Giotto30 poate fi integrată atât în sisteme de parcare cu plată, cât și în sisteme de gestionare a parcării cu sisteme de recunoaștere a numerelor de înmatriculare auto sau în sisteme de gestionare a accesului în parcare.

Bariera de acces in parcare pentru trafic intens BFT Giotto60 cu brat de 5m sau de 6m.

Bariera pentru parcare Giotto60 este bariera electromecanica ce permite intrarea sau iesirea autovehiculelor din parcare. Aceasta este amplasata in spatele statiilor de intrare, facilitand intrarea in parcare.

Bariera Giotto60 este o barieră electromecanică destinată unui trafic foarte intens, cu lungimea brațului de 5m sau de 6m. Poziționarea frontală a unității de control și afișajul LCD fac posibilă programarea acesteia cu ușurință.

Bariera auto Giotto60 este robustă și sigură în utilizare.

Aceasta bariera este conceputa pentru a functiona intr-un mod rapid si intuitiv si se poate adapta oricaror medii si raspunde oricaror aplicatii: industriale, infrastructurale si comerciale.

Unitatile de control sunt foarte usor de instalat iar setarile se stabilesc in functie de instalarea necesara.

Motorul de 24 V asigura rapiditatea functionarii, prin deschideri si inchideri ample si sigure, dobandind o precizie maxima de mobilitate si raspunzand cu succes unui trafic intens.

Unitatea de control a barierei se regaseste in partea superioara a acesteia, astfel setarile se pot realiza intr-un timp scurt fara a afecta pozitia motorului.

Motorul barierei functioneaza alimentat cu baterii backup, dar in cazurile in care este posibil, acesta functioneaza si cu energie solara.

Encoderul de care dispune ii asigura o performanta sporita a unitatii de control din punct de vedere al rapiditatii si al controlului, garantand o detectie desavarsita a obstacolelor din aria ei de actiune.

Bariera de acces BFT Giotto este disponibila in 3 variante:

Caracteristici tehnice bariere auto BFT Giotto

CARACTERISTICI TEHNICE GIOTTO 30 BT GIOTTO 60S BT GIOTTO 60 BT
Lungime braț 3m 5m 6m
Timp deschidere/închidere 4 sec. 4sec. 5 sec.
Unitate de control LIBRA C G LIBRA C GS LIBRA C G
Alimentare motor 24V 24V 24V
Slowdown Ajustabil Ajustabil Ajustabil
Deblocare Cu cheie personalizată Cu cheie personalizată Cu cheie personalizată
Frecvența de utilizare Intensivă Intensivă Intensivă
Temperatura de funcționare – 10°C/(- 40°C cu kit thermo) – 55°C – 10°C/(- 40°C cu kit thermo) – 55°C – 10°C/(- 40°C cu kit thermo) – 55°C
Grad de protecție IP54 IP54 IP54

Bariere Automate Parcare  – Dimensiunea si solutia de amplasare a barierelor automate BFT Giotto 30/60 (brat de 3m, 5m sau 6m).

Bariere Parcare  –  Mai jos va prezentam dimensiunile barierelor BFT Giotto 30 si 60 precum si o varianta de solutie constructiva (de amplasare) pentru acest model de bariera. Montajul poate fi asigurat de catre specialistii nostri in cel mai scurt timp dupa achizitie!

Bariere Parcare

Bariere Automate Parcare  –  Accesorii recomandate pentru barierele de acces BFT Giotto 30/60 (brat de 3m, 5m, 6m)

Bariere Automate Parcare  – Pentru barierele de acces BFT Giotto sunt disponibile o serie de accesorii si componente suplimentare. Va prezentam in cele ce urmeaza o lista cu cele mai utilizate accesorii disponibile pentru acest model de bariera.

Bucla de inductie

Grilaj protectie animale

Picior mobil

Fotocelule cu reflexie (fara cablu)

Modul GSM pentru acces prin apel telefonic

Call Now Button