SMART CONSTRUCT: USI DE GARAJ - AUTOMATIZARI PORTI 9 ani de experienta, 1000 proiecte realizate, 800 clienti multumiti !

Usi De Garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj Iasi Usa de garaj sectionala, LxH=3500×2400, culoare alb, model cu linii, actionata manual, cu maner interior-exterior, cu yala de deblocare cu cheie.

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj Iasi Usa de garaj sectionala, LxH=3000×2380, culoarea stejar auriu, model casetat, cu usa pietonala, actionata cu motor BFT Tiziano, pe lant, cu 2 telecomenzi incluse.

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj Iasi Usa de garaj sectionala, LxH=3500×2600, culoarea alb, cu usa pietonala inclusa, actionata manual cu palan cu lant.

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj Iasi . Va oferim usi garaj  intr-o gama variata de modele completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usi le noastre de garaj se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa. Prin alegerea usi lor de garaj  de tip sectional castigul de spatiu este maxim. Usi de garaj Iasi  – Usi le de garaj  se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.Usi de garaj Iasi.

       Usi de garaj Iasi  –  Toate componentele ce intra in alcatuirea usi lor de garaj  comercializate de noi sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu. 

Usi de garaj Iasi  – Panourile au urmatoarele caracteristici:

– sunt construite cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E.

– sunt construite astfel incat imbinarea lor se realizeaza perfect

– sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului

– lateralele sunt inchise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panelurilor

– coeficientul de izolatie termica u = 0.51W/m²K

– prezinta o placa metalica de intrire in zona de fixare a balamalelor

– tratamentul aplicat panelurilor le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii

– sunt disponibile in doua inaltimi: 500 mm si 610 mm

 – sunt construite din otel galvanizat cu izolatie din poliuretan cu grosime de 40 mm

 – sunt prevazute cu folie de protectie pe fata interioara cat si pe cea exterioara pentru a preveni eventualele zgarieturi la manipulare. Folila de protectie se indeparteaza la montaj.Usi de garaj Iasi. 

 Usi de garaj Iasi  – Desen tehnic general panou :

Usi de garaj Iasi

Usi Garaj Iasi

panou casetat

Usi de garaj Iasi

panou dungat

Usi de garaj Iasi

panou plan

Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Culori usi garaj 

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj Iasi  – Componentele ce alcatuiesc usi le sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa.

Toate elementele (sine, balamale, arcuri etc) sunt din otel galvanizat.

Usi le sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usi i in cazul ruperii accidentale a arcului.

Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Desen tehnic sistem de protectie contra ruperii arcului

Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Sinele verticale sunt inchise pe lateral de sus pana jos, impiedicand prinderea accidentala din lateral.

Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Cablul este situat pe interior intre sina si paneluri, reducand riscul accidentelor. Usile sunt prevazute cu profil C care consolideaza si rigidizeaza sinele orizontale.

Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Rolele de culisare sunt din otel galvanizat fiind prevazute cu rulmenti asigurand o functionare precisa si silentioasa. 

Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj Iasi  –  Usile de garaj pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii perfecte cu ajutorul arcurilor de torsiune, sau pot fi actionate automat prin intermediul telecomenzii creandu-se astfel un confort maxim.

 Usi de garaj Iasi  – De asemenea usi le de garaj  sectionale pot fi dotate cu usa pietonala incorporata, care permite accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi garaj . Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in garaj reducandu-se astfel consumul de energie termica atunci cand se efectueaza diferite activitati ce necesita intrarea frecventa in garaj.

 Usi de garaj Iasi  – Incuietorile si manerele folosite pentru usi le de garaj  sunt de buna calitate, sigure si estetice.

 Profile de aluminiu cu ajutorul carora usi le de garaj  pot fi aduse si la alte inaltimi decat cele standard.

 Usi le de garaj  pot fi accesorizate cu ferestre, sporind astfel frumusetea casei dumneavoastra. Vitrarea este realizata cu geamuri duble din plexiglas. Poate fi simpla sau cu ornamente. In cazul vitrarii simple ramele pot fi albe sau negre.Usi de garaj Iasi

Usi de garaj Iasi  – Intretinerea la usi garaj  sectionale

Sistemul de echilibrare al usi garaj  trebuie verificat cel putin o data la 6 luni. Indiferent de tipul usi garaj  sectionala trebuie sa functioneze in asa fel incat, sa poate fii ridicata si coborata foarte usor, fara a intampina vreo rezistenta. Usi le de garaj  trebuie sa gliseze usor pe sistemul de ghidare. Daca in momentul ridicarii sau coborarii usi garaj  se doreste oprirea usi garaj , aceasta trebuie sa ramana fixa in pozitia in care s-a oprit. Daca o usa de garaj, nu functioneaza conform descrierii de mai sus, atunci inseamna ca usa de garaj nu este echilibrata si trebuie reglata.Usi de garaj Iasi  – Recomandam ca reparatiile asupra usi garaj  sa fie facute doar de persoane specializate. Toate partile mobile ale usi garaj  trebuie lubrifiate cel putin o data la 6 luni. Asupra sistemului de ghidare nu trebuie actionat cu niciun lubrifiant, solutie, etc., deoarece suprafata de ghidare va deveni alunecoasa, praful si alte impuritati se vor depune mai usor, rezultant o performanta slaba a usi garaj. Balamalele laterale, balamalele intermediare, rulmentii rolelor de teflon trebuie lubrifiate pentru a folosi usa de garaj usor si in siguranta. Arcurile de torsiune trebuie lubrifiate cu un strat fin de ulei, pentru a reduce frecarea dintre bobine, eliminarea zgomotului si a prelungi durata  de viata a arcurilor.Usi de garaj Iasi

Usi de garaj Iasi  – Folosirea in siguranta a usi garaj

In cazul in care optati pentru usi garaj  a caror actionare este manuala, inchiderea si deschiderea ei se va face lin, fara miscari bruste evitandu-se izbirea la inchidere sau la deschidere.Nerespectarea acestor reguli simple de utilizare va duce la defectarea usi(sufe sarite de pe tamburi, profile de aluminiu indoite, etc) si la aparitia unor costuri suplimentare de remediere a lor.Usi de garaj Iasi

In cazul in care usa dumneavoastra de garaj este echipata cu o automatizare, lucrurile sunt mult mai simple. Automatizarea va deschide si inchide usa in conditii optime cu doar o apasare a unui buton al telecomenzii.Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj Iasi  – Detalii tehnice de montaj usi garaj

Tipul de deschidere al usilor este de doua feluri:

– usi garaj  cu montajul arcului de torsiune in fata ce necesita un boiandrug de 200mm :

Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj sectionale

Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj tip rulou

Usi de garaj Iasi

Usi De Garaj Iasi

Usi de garaj Iasi  – Usi sectionale

Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usi garaj noastre se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa. Prin alegerea usi garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim.Usi de garaj Iasi  – se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.Usi de garaj Iasi

Usi de garaj Iasi  – Usi rulou

Fiind confecţionată din aluminiu, usa de garaj tip rulou izoleaza termic şi fonic, având lamelele umplute cu spumă poliuretanică. Dotată standard cu motor şi acţionare manuală, uşa de garaj este un element foarte important în cadrul amenajărilor interioare de calitate, iar gama de culori vă permite înviorarea peisajului casei dumneavoastră.Usi de garaj Iasi

Call Now Button