SMART CONSTRUCT: USI DE GARAJ - AUTOMATIZARI PORTI 15 ani pe piata din Romania
peste 4000 clienti multumiti
4235 proiecte finalizate

Usi tip rulou / Usi rulou

Fiind confecţionată din aluminiu, usa de garaj tip rulou/usa rulou izoleaza termic şi fonic, având lamelele umplute cu spumă poliuretanică. Dotată standard cu motor şi acţionare manuală, usa tip rulou este un element foarte important în cadrul amenajărilor interioare de calitate, iar gama de culori vă permite înviorarea peisajului casei dumneavoastră.

Usi tip rulouUsa de garaj tip rulou, LxH=2850×2200, lamele de 55mm, culoare maro inchis, actionata cu telecomanda si buton la interio, cu manivela pentru deschidere in caz de pana de curent.Usi tip rulou.

Usi tip rulou

Usa de garaj tip rulou, LxH=2200×2500, culoarea alb, lamele de 55mm, actionata cu telecomanda , buton si manivela la interior pentru deschidere in caz de pana de curent.Usi tip rulou .

Usi tip rulouUsa de garaj tip rulou, LxH=3500×2500, culoarea maro inchis, lamele de 77mm, actionata cu telecomanda, cu manivela pentru deschidere in caz de pana de curent. Usi tip rulou .

Usi rulou

Opţional, uşa poate fi echipată cu:

  • acţionare prin telecomandă;
  •  barieră electro-optică;
  • întrerupător cu cheie;
  • centrală cu unul sau cu două canale;
  • avertizor luminos;
  • profil cu fante pentru aerisire;
  •  profil transparent pentru iluminare.

Usi  rulou . Recunoscute pentru fiabilitatea şi siguranţa lor, uşile de garaj tip rulou ( usi rulou) reprezintă alegerea ideală în echiparea garajului dumneavoastră cu acest sistem elegant şi comod de închidere-deschidere.Usi tip rulou de calitate ! 

Usi tip rulou . Gama variata de culori:

Usile tip rulou ( usi rulou) pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala. Avantajul acestor modele consta in faptul ca, prin modalitatea de inchidere-deschidere (tip rulou orizontal), spatiul ocupat de usa este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita.Usi tip rulou .De asemenea, intretinerea usii este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ea poate fi curatata ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit, riscul deteriorarii fiind foarte mic. Usi rulou Iasi.

Call Now Button