SMART CONSTRUCT: USI DE GARAJ - AUTOMATIZARI PORTI 9 ani de experienta, 1000 proiecte realizate, 800 clienti multumiti !

Usi de garaj sectionale Usi de garaj sectionale

 

Usi de garaj sectionale  – Firma Smart Construct ofera porti de garaj sectionale intr-o gama variata de modele completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra.Usi de garaj sectionale  – Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa. Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim.Usi de garaj sectionale  -Usile se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.Usi de garaj sectionale

Toate componentele ce intra in alcatuirea usilor comercializate de Smart Construct sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.Usi de garaj sectionale

Usi de garaj sectionale  – Panourile au urmatoarele caracteristici:

– sunt construite cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E.

– sunt construite astfel incat imbinarea lor se realizeaza perfect

desen_tehnic_panel_ezg_2– sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului

– lateralele sunt inchise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panelurilor

– coeficientul de izolatie termica u = 0.51W/m²K

– prezinta o placa metalica de intrire in zona de fixare a balamalelor

– tratamentul aplicat panelurilor le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii

– sunt disponibile in doua inaltimi: 500 mm si 610 mm

– sunt construite din otel galvanizat cu izolatie din poliuretan cu grosime de 40 mm

– sunt prevazute cu folie de protectie pe fata interioara cat si pe cea exterioara pentru a preveni eventualele zgarieturi la manipulare.          Folila de protectie se indeparteaza la montaj.

 Usi de garaj sectionale  -Panourile sunt disponibile in patru modele :

001_ezg_3 (1)

002_ezg_3

003_ezg_3 (1) 005_ezg_3

Usi de garaj sectionale  – Componentele ce alcatuiesc usile sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa.

Toate elementele (sine, balamale, arcuri etc) sunt din otel galvanizat.

Usile sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usii in cazul ruperii accidentale a arcului.

fig_03_ezg_2

Usi de garaj sectionale  – Desen tehnic sistem de protectie contra ruperii arcului

fig_03_dt_ezg_2

Usi de garaj sectionale  -Sinele verticale sunt inchise pe lateral de sus pana jos, impiedicand prinderea accidentala din lateral

fig_02_ezg_1

Usi de garaj sectionale  – Cablul este situat pe interior intre sina si paneluri, reducand riscul accidentelor.

Usile sunt prevazute cu profil C care consolideaza si rigidizeaza sinele orizontale.

fig_01_ezg_1

Usi de garaj sectionale  – Rolele de culisare sunt din otel galvanizat fiind prevazute cu rulmenti asigurand o functionare precisa si silentioasa.

fig_06_ezg_1

Usi de garaj sectionale  – Usile de garaj pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii perfecte cu ajutorul arcurilor de torsiune, sau pot fi actionate automat prin intermediul telecomenzii creandu-se astfel un confort maxim.

De asemenea usile sectionale pot fi dotate cu usa pietonala incorporata, care permite accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi de garaj. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in garaj reducandu-se astfel consumul de energie termica atunci cand se efectueaza diferite activitati ce necesita intrarea frecventa in garaj.

Usi de garaj sectionale  –  Incuietorile si manerele folosite pentru usile de garaj sunt de buna calitate, sigure si estetice.

Profile de aluminiu cu ajutorul carora usile pot fi aduse si la alte inaltimi decat cele standard.

Usi de garaj sectionale  – Usile de garaj pot fi accesorizate cu ferestre, sporind astfel frumusetea casei dumneavoastra. Vitrarea este realizata cu geamuri duble din plexiglas. Poate fi simpla sau cu ornamente. In cazul vitrarii simple ramele pot fi albe sau negre.

Usi de garaj sectionale  – Modelele de ornamente disponibile sunt:

Usi de garaj sectionale  -Detalii tehnice de montaj

Tipul de deschidere al usilor este de doua feluri:

– usi cu montajul arcului de torsiune in fata ce necesita un boiandrug de 200mm :

Usi de garaj sectionale

– usi cu montajul arcului de torsiune in fata ce necesita un boiandrug de 70mm :

Usi de garaj sectionale

Call Now Button