Usi rulou , usi garaj , usi garaj iasi

Usi rulou

Fiind confecţionată din aluminiu, usa de garaj tip rulou izoleaza termic şi fonic, având lamelele umplute cu spumă poliuretanică. Dotată standard cu motor şi acţionare manuală, uşa de garaj este un element foarte important în cadrul amenajărilor interioare de calitate, iar gama de culori vă permite înviorarea peisajului casei dumneavoastră. Usi rulou

Opţional, uşa poate fi echipată cu:

  • acţionare prin telecomandă;
  •  barieră electro-optică;
  • întrerupător cu cheie;
  • centrală cu unul sau cu două canale;
  • avertizor luminos;
  • profil cu fante pentru aerisire;
  •  profil transparent pentru iluminare.

Usi rulou – Recunoscute pentru fiabilitatea şi siguranţa lor, uşile de garaj tip rulou reprezintă alegerea ideală în echiparea garajului dumneavoastră cu acest sistem elegant şi comod de închidere-deschidere.

Usi rulou – Usile tip rulou pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala. Avantajul acestor modele consta in faptul ca, prin modalitatea de inchidere-deschidere (tip rulou orizontal), spatiul ocupat de usa este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita.De asemenea, intretinerea usii este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ea poate fi curatata ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit, riscul deteriorarii fiind foarte mic.

Usi rulou  – Firma Smart Construct ofera porti de garaj sectionale intr-o gama variata de modele completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra.Usi rulou  – Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa. Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim.Usile se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.Usi rulou

Toate componentele ce intra in alcatuirea usilor comercializate de Smart Construct sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.

Usi rulou

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *