usi metalice preturi

Usi metalice preturi

Usi metalice preturi

Usi rapide sunt sisteme de inchidere a unor spatii si de asigurare a accesului rapid si usor in hale industriale de productie, in magazii, depozite si alte cladiri cu scopuri asemanatoare, caracterizate de un flux mare de produse.

Usi metalice preturi – USI RAPIDE PLIANTE

 

Tipuri: pot fi pentru exterior si pentru interior.

Copertinele acestor usi sunt realizate din PVC si sunt prevazute cu ranforsari transversale din fibra de sticla pozitionata in tevi din otel.

Garnituri: sunt pozitionate la capetele tevilor, previn ruperea lor si amortizeaza zgomotul.

Cadrul exterior: este fabricat din tabla de otel galvanizat. Are rol de sustinere a rezistentei in utilizare si este format din 2 tronsoane cu rol de ghidaj si o baza de sprijin.

Platforma de sus prezinta o caseta in care este pozitionat mecanismul de strangere.

USI RAPIDE CU RULARE

 

Sunt concepute pentru a asigura accesul rapid in spatiile de depozitare si au o viteza mare de rulare a usii, care permite inchiderea si deschiderea rapida a acesteia.

Este destinat deschiderilor de dimensiuni mici si medii, care sunt caracterizate de un flux permanent de intrari/iesiri.

Ruleaza pe verticala si economisesc spatiul.

Usi metalice preturi pentru interior: organizeaza si eficientizeaza spatiul.

Usi metalice preturi pentru exterior: sunt prevazute cu dispozitive suplimentare de siguranta.

Paleta variata de nuante si rezistenta mare a culorii

Usile rapide ofera in aceeasi masura beneficii functionale si beneficii estetice, acestea fiind concepute atat pentru interior, cat si pentru exterior.

100% conform standardelor internationale – Usi metalice preturi

Pentru a preveni cazurile de accidentare survenite din utilizarea intensiva, usile rapide sunt dotate cu masuri de siguranta performante.

COMPONENTE – Usi metalice preturi

Usi metalice preturi – Panou de control: este alcatuit din 2 componente pentru protectie, placa electronica si placa de putere pentru manevrele necesare, in concordanta cu normele RBT.

Usi metalice preturi – Motorul:este pozitionat langa ax. Caracteristicile principale ale motorului sunt: 1,5 CV, 3.000 rpm, 220/380 V, 50 Hz. Motorul este prevazut cu o frana care ofera o siguranta mai mare in stationare atunci cand usa este deschisa. De asemenea, motorul are inclus si un mecanism pentru deschiderea usilor in cazul in care este sistata alimentarea cu energie electrica.

Usi metalice preturi – Materiale: sunt realizate dintr-un material cu o rezistenta sporita, avand la interior o retea din poliester, iar la exterior, o protectie din PVC. Greutatea acestui material este de 900 grame/m2.

Usi metalice preturi – Cadrul: este alcatuit din 2 parti laterale si o traversa, realizate din otel pliat de 3 mm grosime, care poate fi vopsit in culoarea solicitata de catre client.

Sistem de actionare cu: buton, bucla magnetica, tastatura magnetica, radar, totocelula.

Usi metalice preturi – Designul usilor rapide : indeplineste normele UNE-EN12453, 12604, 12635 si 1324-1.

Mai rapid, mai simplu, mai fiabil

Usile rapide sunt sisteme concepute special pentru a oferi cel mai rapid si usor acces in incinta unei cladiri sau a unei incaperi. Detaliile acestui produs si fabricarea lor pentru a corespunde cerintelor tehnice ale spatiului dumneavoastra pot fi solicitate direct telefonic sau pe email.

Acces rapid, siguranta, design modern

Usile rapide sunt sisteme moderne de acces usor in incinta cladirilor, putand fi actionate atat manual, cat si prin intermediul senzorilor, in functie de acestea variind si confortul utilizatorilor.

Usi metalice preturi

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *